Primarul Radu Mazăre despre tragedia de la cimitir: „Cei de la PDL îşi fac campanie pe cadavre“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în vizită la recepţia lucrărilor la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanţa, primarul Radu Mazăre a comentat gestul prefectului Claudiu Palaz şi a şefului PDL Gigi Chiru de a împrăştia flyer-e la locul unde a căzut zidul de la cimitir prin care avertizau populaţia să nu se mai apropie de zonă până când primăria nu va demola zidul.

„Ce spune şeful de la PDL, care-şi face campanie pe cadavre, nu mă interesează". Replica a venit după ce prefectul a împărţit la prânz fluturaşi în zona cimitirului prin care îi informa pe trecători să nu se apropie de gardul şubred.

Firma care are contractul de concesiune a cimitirului, Clares, este obligată să se ocupe de tot ce înseamnă cimitir, gard, împrejmuire, a precizat edilul Constanţei.

„Noi, dacă administram cimitirele, ar fi trebuit să închidem primăria şi să ne mutăm acolo. Ce spune şeful de la PDL (n.r. Gigi Chiru, şeful PDL şi inspector şef la Inspectoratul de Stat în Construcţii Constanţa a demarat o anchetă şi a constatat că zidul este şubred şi trebuie refăcut), care-şi face campanie pe cadavre, nu mă interesează. Dacă se va decide că este de vină administratorul cimitirului, i se va rezilia contractul şi vom organiza o altă licitaţie", a spus Mazăre

Firma Clares a semnat contractul în anul 2004 pe perioadă nedeterminată.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite