Primarul Radu Mazăre, implicat într-un accident rutier: „Am spart un cauciuc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilului-şef al Constanţei i s-a spart o roată în mers şi a ajuns cu maşina în şanţ. Surse apropiate au precizat că primarul nu a fost rănit şi că şi-a continuat deplasarea spre Bucureşti cu o altă maşină.

Incidentul rutier s-a produs miercuri după-amiază în localitatea constănţeană Poarta Albă. Radu Mazăre plecase de la vila sa din Mamaia spre București și alesese drumul de Ovidiu, varianta Nazarcea, ca să iasă pe la Cernavodă în Autostrada Soarelui.

Porțiunea de drum Ovidiu-Nazarcea este însă în lucru, iar primarul Constanței a avut ghinion. Un cauciuc de la Jaguarul său B 99 EAE de culoare vișinie s-a spart din cauza pietrișului. Radu Mazăre a ajuns cu limuzina în șanț, dar nu a pățit nimic pentru că nu avea viteză mare.

Primarul a sunat la Constanța, unde i s-a adus altă mașină din luxosul său garaj de pe malul lacului Siutghiol. Mazăre și-a continuat drumul spre Capitală cu Cadillacul său.

Radu Mazăre a confirmat pentru „Adevărul“ că a avut probleme cu maşina. Întrebat dacă a avut accident, Mazăre a spus: „Nu, am spart un cauciuc“.

UPDATE: Surse neoficiale au declarat că incidentul a durat aproxmativ o jumătate de oră și că accidentul s-a produs din cauza unei gropi din șosea. Incidentul nu a fost înregistrat la Poliție pentru că nimeni nu a fost rănit.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite