Primăria Constanţa aşteaptă cererile pentru subvenţiile la încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ajutorul la încălzire se acordă pentru perioada noiembrie 2010 - marite 2011
Ajutorul la încălzire se acordă pentru perioada noiembrie 2010 - marite 2011

Primăria va demara o acţiune de strângere a dosarelor cu actele necesare pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece noiembrie 2010 - martie 2011.

Dosarele se depun în perioada 1 - 26 noiembrie la sediul din strada Ecaterina Varga, la City Mall sau la sediul Serviciului Asistenţă şi Protecţie Socială din strada Amzacea.

Formularele de cerere pot fi ridicate de pe strada Ecaterina Varga începând sau pot fi descărcate de pe site-ul primăriei. Demareaza activitatea de acordare a subventiilor la incalzire.

La sediul din strada Ecaterina Varga nr. 25-27 se depun cererile în vederea acordării ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu energie termică.

La sediul de la City Mall (Sky Level) se depun cereri în vederea acordării ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale.

La sediul Serviciului Asistenţă şi Protecţie Socială din strada Amzacea nr.13 se depun dosarele în vederea acordării ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite