Pregătiri pentru marea inaugurare: Maritimo Center se deschide vineri! Vezi aici ce tombole sunt organizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare mall din Dobrogea îşi aşteaptă clienţii începând de vineri cu premii exclusiviste, iar cel mai norocos va pleca acasă la volanul unui Mercedes C Klasse. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

La Constanţa se dă startul cumpărăturilor în vremuri de criză! Cel mai mare mall din sud-estul ţării se deschide vineri dimineaţă cu promoţii şi o tombolă cu un premiu exclusivist - un autoturism Mercedes C Klasse.  „Peste 150.000 de taloane sunt distribuite în Constanţa, iar participanţii trebuie să le depună în urnele din incinta mall-ului pentru a se înscrie la concurs“, a declarat Cristina Botunoi, PR-ul  evenimentului.

O competiţie este organizată şi pe pagina de Facebook a mall-ului. Pentru a vă înscrie trebuie să încărcaţi o fotografie în care sunteţi surprinşi într-o ipostază veselă. Premiile puse la bătaie - 10 coliere cu perle şi o cameră foto AGFA.



Pregătirile pentru deschiderea centrului commercial sunt pe ultima sută de metri – muncitorii lucrează de zor pentru ca mall-ul să fie gata de inaugurare.

Inaugurare cu surprize

Vineri, la deschiderea centrului comercial, copiii vor fi întâmpinaţi de mascote şi vor avea parte de un program pe gustul lor, cu face painting şi giumbuşlucuri. Seara, la ora 20.00, Willmark Dance Academy a pregătit un spectacol interactiv cu salsa, merengue, rueda, bachata. Doamnele vor fi răsfăţate cu sesiuni de machiaj şi demonstraţii cu aparate performante de înfrumuseţare.



Sâmbătă, vor fi reprezentanţii de scrimă, gimnastică aerobică pentru copii, iar duminică, la ora 17.00, reprezentanţii mall-ului vor anunţa cine pleacă acasă la volanul unui Mercedes C Klasse.

Mall-ul va fi deschis zilnic, între orele 9.00 şi 22.00.

Lucrări pe ultima sută de metri la Maritimo
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite