Prefectul solicită reluarea procedurii de atribuire a serviciului de transport public din Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a înregistrat astăzi pe rolul Tribunalului Constanţa - Secţia comercială, contencios administrativ şi fiscal acţiune pentru anularea unei hotărâri a Consiliului Local mangalia cu privire la serviciul de transport public.

Este vorba despre hotărârea 97/2010 adoptată în şedinţa publică din 30 iunie 2010 privind atribuirea în gestiune delegată a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Mangalia.
 
„În urma controlului privind legalitatea acestei hotărâri, am constatat că acest act normativ încalcă Legea 52/2003 privind transparenţa decizională“, a declarat prefectul Palaz. El a mai spus că acest aspect mai fusese semnalat şi într-un memoriu înaintat de câţiva operatori de transport persoane din mangalia. „Am solicitat instanţei să dispună anularea hotărârii şi obligarea autorităţii publice locale să reia întreaga procedură, cu respectarea normelor prevăzute de legislaţia specifică“, a mai spus prefectul judeţului Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite