Nuntă VIP: prefectul Palaz, naş pentru fiica fostului şef IPJ Zaheu şi fiul primarului de Oltina FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Palaz, prefectul Constanţei, este naş sâmbătă seara: mirii sunt Roxana, fiica fostului comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa - Aurelian Zaheu şi Mircea, fiul primarului din Oltina - Gheorghe Chirciu.

În această seară, la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa, prefectul judeţului, Claudiu Iorga Palaz, o cunună religios pe Roxana, fiica fostului comandat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Aurelian Zaheu.

image

Naşa, Claudia Palaz, alături de mire

Nici tatăl mirelui Mircea nu este un necunoscut, ci primarul comunei Oltina, Gheorghe Chirciu.


În aşteptarea miresei

image


Socrul mic (centru), alături de naş

image

Căsătoria civilă dintre Mircea şi Roxana Chirciu a avut loc în Bucureşti, la începutul lunii.

image

Nuntaşii au păşit pe covor roşu

image

În faţa miresei, copilele îmbrăcate în alb au aruncat cu petale albe de trandafir

Petrecerea este organizată diseară, de la ora 19.30, la Melody Bar din Mamaia.

image

Mireasa, fericită la braţul naşului

UPDATE ora 18.06 Nuntaşii au sosit şi se pregătesc să intre în Catedrală pe un covor roşu. De o parte şi de alta se află buchete de trandafiri şi de crini albi. Prefectul Constanţei poartă un costum negru şi o cămaşă galbenă care se asortează cu ţinuta naşei, Claudia Palaz: o rochie galbenă, lungă.



Mireasa aşteaptă în maşină: o limuzină neagră, de lux, marca Mercedes.

image
image

UPDATE ora 18.16 Nuntaşii aşteaptă de mai bine de 20 de minute să intre în biserică, unde se oficiază o altă cununie religioasă.

UPDATE ora 18.30 În urmă cu puţin timp, nuntaşii au intrat în biserică. Mireasa poartă o rochie cu trenă, alb-crem, pe care sunt brodate mărgele albe. Rochia miresei are în talie o floare albă.

image

Mireasa a intra în biserică la braţul prefectului, iar naşa a fost însoţită de mire.


Copiii au aruncat petale albe de trandafir în întâmpinarea nuntaşilor până în faţa altarului.

image

Cununia religioasă este oficiată de Arhiepiscopul Tomisului şi de un sobor de 5 preoţi, la care se adaugă corul bisericii.

image

Update ora 19.00 „Este a şasea pereche de fini şi sunt tare mândru de ei. Ne cunoaştem de foarte mult timp, suntem prieteni. Le doresc casă de piatră şi multă ffericire“, le-a transmis prefectul mirilor.

image

Update Ora 19.15 Emoţionat, socrul mic cu greu şi-a putut ascunde trăirile. „Este un eveniment deosebit, ne bucurăm şi suntem alături de copii. Ne dorim ca naşii să fie părinţii spirituali, noi să rămânem doar părinţi. Le doresc casă de piatră, să fie fericiţi, să avem nepoţi sănătoşi şi cât se poate de mulţi“, a fost mesajul lui Aurelian Zaheu, socrul mic.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite