Constanţa: Poştăriţă tâlhărită de un tânăr de 19 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia s-a ales cu un ochi vânăt, dar a fost ajutată de mai mulţi locatari şi muncitori care au contribuit la prinderea agresorului. Un alt tânăr de 20 de ani l-a imobilizat după ce autorul, Ionuţ Trache, a spart geamul de la scara unde era ţinut până la sosirea echipajului de poliţie.

Poştăriţa Teodora Mihai (57 de ani) îşi făcea astăzi rondul obişnuit ca să împartă corespondenţa şi pensiile. La un moment dat, pe strada Arcului din cartierul Km 4-5, ea a fost urmărită şi atacată de un tânăr care a lovit-o şi i-a smuls geanta de pe umăr.

Poliţiştii susţin că femeia avea 70.000 de lei în geantă. Deşi a fost lovită de mai multe ori şi trântită la pământ, a reuşit să strige după ajutor.

Mai mulţi tineri din Botoşani care lucrau la izolarea unui bloc au pornit pe urmele lui, dar tânărul a fost în cele din urmă prins de un pensionar şi un alt tânăr de 20 de ani.

Autorul a fost dus în scara unui bloc pentru a fi ţinut până la sosirea poliţiei.
Agresorul a spart geamul şi a sărit pe fereastră. El şi-a continuat peripeţia şi a fost la un pas să fie călcat de un tir, dar a fost prins din nou. Poliţiştii l-au audiat pe autorul care a fost identificat ca fiind Ionuţ Trache (19 ani), din Topraisar, care ar proveni dintr-o familie înstărită din comună.

„Am lovit-o din greşeală şi m-a făcut copil prost. Asta m-a enervat şi de aceea am acţionat aşa”, a declarat tânărul la poliţie. El a fost dus la Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 20 de ani.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite