Portul Constanţa, destinaţie pentru navele de croaziere de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imensul hotel plutitor a sosit duminică dimineaţă în Portul Constanţa. Costa Mediterranea, una dintre cele mai mari nave de croazieră din lume, are la bord 2.091 de pasageri, cei mai mulţi fiind germani şi americani.

Turiştii au vizitat obiectivele din zona istorică a Constanţei, apoi şi-au ales destinaţii ca Delta Dunării sau Bucureşti pentru a-şi petrece ziua de duminică.

Decorată în stil renascentist şi baroc


Nava Costa Mediterranea aparţine unuia dintre cei mai mari operatori de nave de croazieră din lume, Costa Crociere Genua Italia. Turiştii de pe vas au la dispoziţie restaurante, piscine, chiar şi o pistă jogging, iar vasul este decorat cu mobilă în stil renascentist şi baroc.

Pasagerul are 1.057 de cabine de lux, patru restaurante, 12 baruri, patru piscine, un teatru, cazino, discotecă şi un centru spa. Restaurantul Argentieri este unic prin faptul că reuneşte 139 de piese de artă lucrate în argint. Un sejur de 11 nopţi pe acest vas de lux costă în jur de 3.400 de euro.

Moment de reîntâlnire

Dacă pentru cei peste 2.000 de turişti acostarea în Portul Constanţa a fost doar o altă escală din sejur, pentru românii care lucrează pe vas a fost un bun prilej de a-şi revedea familiile. Printre ei, o absolventă de Litere de 25 de ani, din Braşov, consultant de vânzări pe imensul hotel plutitor. Alexandra Fodorea a fost vizitată ieri de părinţi. „Este primul meu contract şi mă pregătesc pentru al doilea. Este greu, dar am absolvit facultatea de Litere şi nu am nicio speranţă aici“, spune Alexandra“.

Citeşte mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite