Portul Constanţa, destinaţie pentru turiştii străini în sezonul croazierelor 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu aproape o lună înainte de începerea sezonului, peste 50 de nave de pasageri din toată lumea şi-au anunţat sosirea în Portul Constanţa.

Reprezentanţii Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa  (APMC) estimează o creştere cu zece la sută a numărului de turişti străini care vor sosi în oraşul de la malul mării.

„La terminalul de pasageri al Portului Constanţa au fost anunţate, până la această dată, peste 50 de escale ale unor nave de pasageri“, a precizat Aurelian Andrei Popa, directorul general al APC.

Printre companiile de croazieră care şi-au anunţat sosirea în portul constănţean se numără „Costa Crociere“, cu navele „Kristina Cruises“ şi „Ortodox Cruises“.

„În premieră, va ajunge în portul Constanţa nava „Clipper Odyssey“ a companiei «Zegrahm Expeditions», cu turişti americani la bord. Aceştia au în program excursii în Delta Dunării şi la Histria“, a completat Aurelian Andrei Popa.

Sezonul croazierelor începe în luna aprilie. Până atunci, spune reprezentanţii APMC, sunt aşteptate şi alte confirmări ale companiilor de turism.
În sezonul de croaziere 2010, s-au înregistrat 58 de escale ale navelor de pasageri, cu 21.300 turişti la bord.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite