Constanta: Furt de proporţii descoperit în Portul Midia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Furt de proporţii descoperit în Portul Midia
Constanta: Furt de proporţii descoperit în Portul Midia

Peste 20 de tone de şină de cale ferată au fost găsite de poliţiştii de la Transporturi cu puţin timp înainte de a fi scoase din ţară la bordul unei nave. Autorul este cercetat pentru furt calificat şi riscă şi dosar penal pentru evaziune fiscală.

Anchetatorii au informaţia că toate cele 20 de tone de şină de cale ferată au fost furate de Valentin P., dintr-un depozit situat în localitatea Săruleşti, din judeţul Călăraşi.

Anchetatorii l-au descoperit pe şofer la puţin timp după ce acesta intrase cu autocamionul personal cu tot cu remorcă, în portul constănţean Midia.

Întreaga încărcătura urma să fie vândută unei firme care se ocupă cu exportul de deşeuri neferoase. Ce nu înţeleg oamenii legii este cum a reuşit şoferul să parcurgă cei aproape 200 de kilometri fără a fi oprit pe drumul de poliţiştii de la rutieră sau de inspectorii Autorităţii Rutiere Române.

La un control de rutină, oamenii legii şi-ar fi dat seama imediat că marfa este furată  pentru că şoferul nu poseda documentele de proveninţă. Acum el este cercetat pentru furt calificat şi riscă un dosar penal şi pentru evaziune fiscală.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite