Constanţa: Răzvan Popescu face spectacol cu skatebordul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Răzvan Popescu face spectacol cu skatebordul
Constanţa: Răzvan Popescu face spectacol cu skatebordul

Se antrenează pentru ca schemele cu skateboardul să iasă perfect. Astfel, demonstraţia făcută de tânăr este garantată, cum a fost şi ultima de la Gravity Park.

Răzvan face acest sport de cinci ani şi nu s-a plictisit încă pentru că este pasionat de ceea ce face şi îi place la nebunie să încerce mereu ceva nou.

Totul a început de la un joc   

Era în clasa a opta când un coleg i-a adus un joc pe calculator cu skateboarduri. De atunci, a început totul. A efectuat, online, tot felul de sărituri, iar în acest timp a strâns bani pentru a-şi cumpăra un skateboard adevărat. Vroia să facă schemele pe care le vedea în joc, nu doar să se plimbe cu placa.

„Mi-am strâns bani de ziua mea şi mi-am cumpărat unul. Am început direct să fac scheme. În joc vedeam cum se învârte placa şi asta vroiam şi eu să fac. Alţii îşi iau placă şi vor doar să se plimbe aşa, eu vroiam direct să fac ce vedeam în jocul acela“, s-a destăinuit Răzvan. S-a chinuit două luni să-şi strângă bani pentru a avea skate-ul lui. Dar nu a reuşit să adune decât 45 de lei, iar un skate era 50 de lei. Dar acest lucru nu l-a împiedicat să mergă în târg şi să-şi încerce norocul. „Am strâns 45 de lei şi m-am dus la doamna de acolo şi i-am spus că ăştia sunt toţi banii mei, că nu mai am alţii şi am rugat-o să mi-l lase mai ieftin că mi-l doresc. Şi mi l-a dat. Aşa am avut prima mea placă“, a spus sportivul. Şi-a trimis un demo la un magazin, iar acum este sponsorizat de trei magazine şi are concursuri în toată ţara.

Entorse, julituri...

Pentru a face un asemenea sport e nevoie de mult curaj şi de multă pasiune. Există multe riscuri pe care trebuie să ţi le asumi atunci când te hotărăşti să sari la o înalţime de câţiva metri cu o placă lipită de tălpi. „Trebuie să fii destul de hotărât că altfel nu rezişti. Trebuie să ştii să cazi şi să te ridici pentru a continua schema“, a mai mărturisit Răzvan.

E nevoie şi de un gram de nebunie să practici acest sport. Răzvan se antrenează zilnic cu prietenii lui prin parcuri sau pe străzile Bucureştiului. Mereu încearcă să aducă ceva nou în spectacolele sale, să facă anumite scheme care să impresioneze. „Am avut noroc să nu-mi rup niciodată piciorul, mâna sau să-mi sparg capul. De căzut, am căzut de foarte multe ori. Entorse, julituri... astea nu se mai pun“, mai spus Răzvan.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite