Constanţa: Sala Polivalentă, fără bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Sala Polivalentă, fără bani
Constanţa: Sala Polivalentă, fără bani

Miniştrii Tineretului şi Sportului din ţările riverane Mării Negre se întâlnesc în această toamnă pentru a pune la punct detaliile competiţiei sportive Jocurile Mării Negre.

Constanţa nu va putea găzdui evenimentul întrucât proiectul Sălii Polivalente care trebuia să fie gata în 2010 nu se poate concretiza pentru că nu sunt bani. Cheltuielile se ridică la aproape 100 de milioane de euro.

Ultima speranţă

Proiectul a fost anunţat cu surle şi trâmbiţe în anul 2007, dar la ceas de răscruce, cu doar un an înainte de Jocurile Mării Negre, autorităţile constănţene au realizat că au probleme cu finanţarea. Ieri, ministrul Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu pentru a discuta despre soluţiile pe care le pot aborda.

„Este cel mai important lucru pentru care am venit şi cu secretarul de stat, Doina Melinte, pentru a discuta stadiul Jocurilor Mării Negre.Nu cred că sala se va realiza până atunci doar din fonduri guvernamentale, ci şi europene“, a declarat Plăcintă.

Autorităţile au pregătit şi o propunere pe care o vor înainta premierului Emil Boc pentru a accepta sprijinirea financiară a proiectului din fonduri europene prin Ministerul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite