Poliţiştii constănţeni ies la vânătoare de şoferi beţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Serviciul Rutier vor demara o acţiune de control, în această seară, între orele 18.00 - 22.00, pentru a-i depista pe şoferii care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe lângă acţiunile de control, oamenii legii, împreună cu reprezentanţi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa vor informa participanţii la trafic cu privire la consecinţele nefaste ale consumului de alcool la volan.

Pe parcursul zile de ieri, poliţişti au desfăşurat activităţi preventive privind siguranţa rutieră în municipiul Constanţa, dar şi la nivelul întregului judeţ. Principala temă abordată a constat în prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive, autospecialele poliţiei fiind echipate cu detectoare radar.

În urma acțiunii, polițiștii au aplicat un total de 235 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.380 de lei, dintre care 138 pentru depășiri ale vitezei regulamentare. Tot ieri, poliţiştii au reținut 24 de permise, dintre care două pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi au constatat 5 infracțiuni.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite