Poliţiştii constănţeni către Guvern: „Muncim cât ne plătiţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii Sindicatului Naţional al Poliţiei Constanţa se adună,  miercuri, să voteze cum vor protesta faţă de diminuarea drepturilor salariale cu peste 35%

Poliţiştii constănţeni sunt decişi să nu mai vină la nici o intervenţie după orele de program şi să lase în garaje maşinile defecte ale instituţiei care, spun ei, le pun vieţile în pericol.

Membrii Sindicatului Poliţiei Constanţa au strigat adunarea generală în care vor stabili modalitatea de protest aleasă după ce au descoperit că guvernanţii nu le-au tăiat numai salariile ci şi din dreptul de echipare şi norma de hrană. În ultimele săptămâni oamenii legii au fost chestionaţi de sindicaliştii lor cu privire la ceea ce doresc în materie de proteste. Cei mai vehemenţi au fost poliţiştii Serviciului Rutier; din 140 chestionaţi, peste 100 au ales acelaşi răspuns: vrem grevă!

Muncesc mai puţin

„Nu o să mai primim reclamaţii dacă nu avem pix şi hârtie. Nu mai aducem nimic de acasă, nu ne mai ducem nicăieri cu maşinile personale. Nu mai răspundem la intervenţii dacă suntem solicitaţi pe telefoanele personale şi în nici un caz în afara orelor suplimentare, nici dacă sunt cazuri prin 112. Nu mai stăm nici un minut peste program“, a declarat George Caraivan, preşedintele sindicatului constănţean. „Ne-au tăiat drepturile nu cu 25 % ci cu 35,5% pentru că au luat şi din norma de echipare şi din cea de hrană. Vom munci şi noi cu 35% mai puţin. Acesta e mesajul nostru: “ «Muncim cât ne plătiţi!» “, a mai adăugat sindicalistul.

Citiţi mai multe în de astăzi!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite