Constanţa: Poliţiştii din Mangalia au „curățat“ sudul litoralului de prostituate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Poliţiştii din Mangalia au „curățat“ sudul litoralului de prostituate
Constanţa: Poliţiştii din Mangalia au „curățat“ sudul litoralului de prostituate

Pe timpul verii, litoralul este o atracție profitabilă pentru tinerele care practică cea mai veche meserie din lume. Fete din toate colțurile țării au luat cu asalt şoselele din judeţul Constanţa, însă polițiștii le-au întrerupt activitatea.

Timp de două zile poliţiştii din Mangalia au acționat pe drumul naţional DN 39, din sudul litoralului şi până la Tuzla, reuşind să prindă în „câmpul muncii“ 14 prostituate. Oamenii legii nu au iertat nicio fată surprinsă racolând clienţi pe marginea drumului naţional. „Trei dintre fete au fost surprinse în flagrant şi s-au ales cu dosare penale pentru prostituţie, iar celelalte s-au ales cu amenzi de peste 500 lei“, a declarat cms şef Nicolae Pescaru, şeful Poliţiei Mangalia. Mai mult, Pescaru a mai adăugat că tinerele, de-a lungul timpului, au acumulat împreună peste 100 de amenzi în timp ce se prostitau.
 
Fete din  toată țara

După verificare şi identificarea tinerelor, poliţiştii au constatat că aproape toate zonele țării erau reprezentate pe şoseaua ce străbate staţiunile din sudul litoralului românesc. Însă cum toată lumea ştie că fetele de pe şosele au aproape întotdeauna un proxenet care le „păstoreşte“, ofiţerii din Mangalia au continuat cercetările. „Avem indicii că fetele sunt racolate de pe întreg teritoriul ţării şi aduse la în judeţul nostru de către un individ din Constanţa. În scurt timp vom pune mâna şi pe acesta“, a mai precizat şeful Poliţiei Mangalia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite