Constanţa: Poliţiştii se distrează la „Cops Club“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Poliţiştii se distrează la „Cops Club“
Constanţa: Poliţiştii se distrează la „Cops Club“

„Cops Club“ este primul local din judeţul Constanţa special amenajat pentru oamenii legii. Administratorul localului, Mihaela Mihalcea a declarat că acesta este „un club special pentru poliţiştii din Constanţa, dar şi pentru cadrele Ministerului Apărării Naţionale şi toţi cei care poartă insignă“.

„Ideea deschiderii unui astfel de loc mi-a venit pentru că şi soţul meu este poliţist. Cred că poliţiştii aveau nevoie de un loc al lor, să bea o bere împreună, să joace un biliard, să mai discute, aşa cum şi-n alte domenii de activitate se întâlnesc oamenii din aceeaşi breaslă. Nu există facilităţi pentru ei, dar ne dorim ca pe viitor să organizăm concursuri între secţiile de poliţie din judeţ sau între poliţişti şi jandarmi“ a precizat Mihaela Mihalcea.

Barmani-pensionari

Pentru că în local au voie numai poliţişti, la uşă va exista un angajat, şi el tot fost poliţist, care va verifica legitimaţiile celor care vor să intre. În prezent, clienţii sunt serviţi de barmani şi ospătari de profesie, însă în curând aceştia vor primi licorile de la cadrele în rezervă, care se străduiesc să „fure“ meseria tinerilor şi să înveţe cât mai bine cum trebuie servit un client.

Clienţi septuagenari

Mesele clubului erau ieri ocupate şi de poliţişti aflaţi în exerciţiul funcţiunii, dar şi de pensionari. Printre aceştia l-am găsit stând la o masă singurel pe nea Vasile Popa. În vârstă de 77 de ani, fostul „miliţian“ cum îi place să se autodenumească, a lucrat o viaţă întreagă numai pentru Serviciul Poliţiei Rutiere, însă în anul 1988 a venit şi ziua pensionării.

Plutonierul adjutant Vasile Popa  a lucrat 31 de ani în Poliţie. Pentru că a fost anunţat de inaugurarea clubului pentru poliţişti, septuagenarul s-a prezentat „la ordine“ şi s-a răsfăţat cu un pahar cu apă plată.

„M-am pensionat la data de 31 octombrie 1988, dar de 21 de ani lucrez ca arhivar tot la Poliţie. Am iubit toată viaţa Poliţia Rutieră şi în fiecare dimineaţă vin la muncă la prima oră şi plec la ora 16.00, o dată cu ceilalţi salariaţi“ a precizat bătrânelul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite