Poliţişti de frontieră constănţeni anchetaţi într-o „afacere“ cu motorină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de frontieră au descoperit 20 de butoaie cu motorină
Poliţiştii de frontieră au descoperit 20 de butoaie cu motorină

Patru tone de motorină de provenienţă necunoscută au fost descoperite, azi dimineaţă, într-o baracă din zona industrială a Hârşovei. Baraca apaţine unui poliţist de frontieră care a declarat că a dat-o spre folosinţă şefului său.

Descoperirea a fost făcută după ce reprezentanţii primăriei Hârşova au vrut să dărâme nişte barăci construite pe un teren ce face parte din domeniul public. În interiorul magaziei, aparţinând lui Dorian Orez, poliţist de frontieră au descoperit 20 de butoaie, pline cu 225 de litri de motorină fiecare. Ca urmare, muncitorii au chemat Poliţia.

Luat la întrebări, poliţistul a declarat că a dat baraca spre folosinţă fostului său şef, Ionuţ Voinescu, în prezent şeful Poliţiei de Frontieră Cernavodă. Vizavi de baraca cu motorină se află sediul SC Apolodor SRL, firma soacrei lui Voinescu, caz în care motorina ar putea aparţine societăţii.

Pentru că este vorba despre poliţişti implicaţi la faţa locului a fost solicitată prezenţa unui procuror, cazul fiind de competenţa Parchetului. Anchetatorii încearcă să afle dacă produsul petrolier este sau nu de furat.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite