Poliţist în misiune, spulberat de un BMW VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 20.45, pe DN22C, între localităţile Castelu şi Medgidia. Poliţistul, detaşat din Brăila la Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa pentru perioada verii, a fost grav rănit.

Update: Poliţistul a fost transferat, în această după-amiază la spitalul „Floreasca“ din Capitală. „Este conştient însă traumatismele suferite la coloană ridică probleme medicale. A fost detaşat pentru misiuni pe litoral în prima serie, de la 1 iulie. A mai fost detaşat la noi şi în anii anteriori şi este un bun profesionist“, a declarat comisarul şef Constantin Dancu, şeful Serviciului Rutier Constanţa.

Agentul principal Cristian Georgian Dobrilă, aflat pe o motocicletă marca BMW, proprietatea Ministerului Administraţiei şi Internelor, se afla în urmărirea unui autovehicul marca Mercedes, care depăşea neregulamentar şi circula imprudent. În curba ce urmează localităţii castelu el a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism BMW (CT 48 BMW), care circula din sens invers.

În timpul urmăririi, poliţistul avea semnalele acustice şi vizuale pornite.

Poliţistul se află în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. El a suferit mai multe traumatisme la coloana vertebrală.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite