UPDATE Poliţist constănţean lovit de un şofer drogat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Neazis i-a tras un pumn poliţistului de lângă el
Alexandru Neazis i-a tras un pumn poliţistului de lângă el

Un agent al Poliţiei Rutiere a fost lovit, astăzi, de un şofer implicat într-o tamponare. Oamenii legii cred că agresorul se afla sub influenţa drogurilor.

UPDATE „Eu stăteam în picioare, lângă patul pe care stătea conducătorul auto. M-a prins cu cătuşele de gât şi m-a lovit în faţă“, a decalarat Iulian Maxim pentru Adevărul de Seară“ Constanţa.

Poliţiştii au fost chemaţi la o tamponare, produsă la intersecţia străzii Portiţei cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Unul dintre şoferi a fost luat de oamenii legii la spital, pentru a i se lua probe de sânge, din cauză că părea a fi sub influenţa alcoolului. În timp ce aştepta să i se recolteze probele, conducătorul auto, Alexandru Neazis (25 de ani), s-a enervat şi i-a tras un pumn poliţistului de lângă el, Iulian Maxim.

Anchetatorii au descoperit în maşina agresorului mai multe pliculeţe cu o substanţă necunoscută despre care presupun că ar fi droguri, motiv pentru care i-au anunţat pe colegii lor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. Poliţiştii cred că agresorul, care acum riscă dosar penal pentru ultraj, se afla sub influenţa drogurilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite