„Poliţia din Hunedoara mi-a înscenat ultrajul!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanul Ovidiu Giurescu (33 de ani) îi acuză pe poliţiştii din Deva că l-au reţinut pe nedrept numai ca să-l determine să nu-i denunţe că i-au cerut mită. Incidentul al cărui protagonist a fost Ovidiu Giurescu a avut loc la 8 iulie, în dreptul localităţii Ilia, din judeţul Hunedoara, în apropiere de Deva.

La acea vreme, incidentul a fost mediatizat de toată presa, vinovat fiind considerat „Şmecherul cu BMW decapotabil, care s-a bătut cu poliţiştii pentru că l-au oprit în trafic“. Nimeni nu l-a întrebat însă care este versiunea lui la tot ceea ce s-a petrecut. El spune că în acea zi, în jurul orei 17.00, a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliţie, format din doi agenţi, identificaţi ulterior drept agenţii Bădărău şi Târţ, care i-au atras atenţia că a depăşit pe linia continuă.



„M-au întrebat dacă ştiu ce am făcut şi mi-au zis că am depăşit pe linia continuă şi trebuie să îmi ia permisul, dar, dacă vreau să fiu «atent»... Practic mi-au dat de înţeles că m-ar lăsa să scap dacă le-aş da şpagă“, a declarat Giurescu.

Înregistraţi

Şoferul a înregistrat toată convorbirea purtată cu poliţiştii din acel moment şi până când oamenii legii au chemat întăriri, sub motiv că i-ar fi ultragiaţi. Ovidiu Giurescu îi acuză pe oamenii legii că l-au învinuit de ultraj pentru că a cerut să scrie pe procesul verbal întocmit cu prilejul constatării contravenţiei că cei doi i-au cerut şpagă. Înregistrarea făcută cu telefonul arată cum Giurescu se ceartă cu oamenii legii pentru a intra în posesia actului, ca să-şi completeze denunţul la rubrica „obiecţii“. „Lăsaţi-mă să fac contestaţie! Să scriu acolo la observaţii“, cere Giurescu. „Contestaţi în ală parte, nu aici“, îi răspunde poliţistul. Vezi aici video:

Citiţi în , care este varianta reprezentanţilor IPJ Hunedoara şi ce probe de la dosar au fost ignorate!

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite