Poliţia Rutieră recomandă rute alternative pentru plecarea de pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Rutieră Constanţa estimează că în perioada următoare se va înregistra un aflux foarte ridicat de autoturisme dinspre litoral,  astfel că se impune adaptarea corespunzătoare a activităţilor desfăşurate.

Poliţiştii apreciază că în judeţul Constanţa circulaţia se va intensifica pe DN 39, în zona Agigea - Eforie. Spre după-amiază, este foarte posibil să se formeze coloane de maşini la intrarea în Cernavodă, dinspre Constanţa.

Conducătorilor auto care se îndreaptă spre Bucureşti li se recomandă să folosească următoarele rute ocolitoare: DN2A Constanţa - Hârşova - Slobozia; DN21 Slobozia - Drajna; autostrada A2 Drajna - Bucureşti; DN3 Murfatlar - Adamclisi - Ostrov (unde se traversează Dunărea cu bacul) - Călăraşi - Lehliu Gară - autostrada A2 Lehliu Gară - Bucureşti (sau, din Călăraşi, DN21 către Drajna, autostrada A2 Drajna - Bucureşti).

Având în vedere că mulţi automobilişti care pornesc din partea de sud a litoralului vor circula pe segmentul de autostradă Agigea - Murfatlar, este posibil ca la intersecţia cu DN3 (în apropiere de Murfatlar) să apară probleme de trafic, astfel că şoferilor li se recomandă să circule pe DN3, către Ostrov, respectiv Călăraşi.

Conducătorii auto care nu doresc să folosească bacul pot evita aglomeraţia din Cernavodă ieşind din DN3 înainte de Ostrov, la Ion Corvin, urmând apoi firul DJ223 către Rasova, până la intersecţia cu Autostrada Soarelui.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite