Poliţia Rutieră Constanţa a rămas fără maşinile de viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două maşini marca Seat Cupra şi Seat Exeo, una a Poliţiei Rutiere Constanţa, iar cealaltă a Poliţiei Autostrăzi au fost retrase de dealeri după ce iniţial au fost donate instituţiilor respective.

Reprezentanţa Dona Seat Constanţa a reziliat în urmă cu câteva săptămâni contractul de comodat încheiat cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin care poliţiştii constănţeni beneficiau de un Set Exeo. Maşina a fost retrasă, dotările scoase şi inscripţiile cu „Poliţia“ dezlipite, iar girofarul demontat.

Maşina de viteză a fost vedeta sezonului estival trecut şi a fost folosită atât pentru prinderea vitezomanilor cât şi în misiunile de însoţire a tuturor oficialităţilor care au venit pe litoral.

Aceeaşi soartă a avut-o şi Seat-ul Cupra cu care fusese dotată Poliţia Autostrăzi, folosită în patrularea Autostrăzii Soarelui şi care a fost retras de Porsche România în toamna anului trecut.

„O maşină nu era mare lucru“

Contractul era în mod normal valabil până în iulie 2010, însă s-a apelat la o clauză pentru a putea fi reziliat de comun acord.
Contextul economic ne-a forţat. A trebuit să tăiem o parte din cheltuieli, iar aceasta a fost una dintre ele. Contractul a reprezentat pentru noi o modalitate de a ne promova dealerul şi am dorit să sprijinim şi activitatea Poliţiei Rutiere deşi la parcul auto pe care îl au o maşină nu reprezenta mare lucru“, a declarat Cătălin Giuroiu, director de vânzări pentru Donna Seat.

Citiţi mai multe în !

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite