Rezultate la titularizare 2011 la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Examenul de titularizare va avea loc miercuri, 13 iulie. Anul acesta, supravegherea video a examenului este obligatorie, așa cum prevede metodologia.

În Constanța, centrele de concurs sunt la Colegiul Comercial Carol I, Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu și Liceul Teoretic Ovidius.

Aici poți vedea lista candidaţilor înscrişi la concurs în județul Constanța, ordonați după nume, iniţiala tatălui şi prenume.

Poți afla aici care sunt posturile didactice titularizabile din județul Constanța!

Concursul cu probe scrise pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante se desfăşoară mâine de la ora 10.00. Candidaţii vor fi prezenţi în sălile de concurs, cel mai devreme la ora 8.00 şi cel mai târziu la ora 9.00, înainte de comunicarea subiectelor.

După primirea subiectelor de concurs de către candidaţi, durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore, timp ce nu poate fi depăşit.

În judeţul Constanţa s-au înscris 1.613 candidaţi pentru 1.887 de posturi (norme întregi sau fracţii), dintre care 210 sunt titularizabile.

Discipline căutate

Cele mai căutate discipline sunt: educatoare, institutori/învăţători, limba şi literatura română, limba şi literatura engleză, educaţie fizică şi sport, matematică, psihopedagogie specială, istorie, geografie, limba şi literatura franceză, religie ortodoxă, biologie.

Proba scrisă cuprinde subiecte mixte din specialitate şi din metodica predării specialităţii respective.

Rezultatele concursului se vor afişa la sediul centrelor de examen, în data de 18 iulie 2011. Contestaţiile se depun din momentul afişării rezultatelor până în data de 19 iulie 2011, ora 17.00, conform programului afişat la sediul centrelor de concurs.

Afişarea rezultatelor finale obţinute de candidaţi are ca termen data de 21 iulie 2011.

Prima etapă de repartizare - repartizarea în şedinţă publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7,00 (şapte), pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile se realizează în zilele de 22 şi 25 iulie 2011.

Pentru a doua etapă de repartizare, în perioada 27-28 iulie, candidaţii interesaţi depun opţiuni la centrele de concurs unde s-au înscris. În data de 29 iulie 2011 se realizează repartizarea computerizată la nivel naţional, în baza opţiunilor depuse de candidaţi.

Rămâi pe constanta.adevarul.ro pentru a vedea primele rezultatele la examenul de titularizare din acest an!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite