Constanţa: Litoral 2009 / Plimbare cu „Rebela“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Litoral 2009 /  Plimbare cu „Rebela“
Constanţa: Litoral 2009 / Plimbare cu „Rebela“

Vaporaşul pleacă din 10 în 10 minute din zona Cleopatra . Pe lângă plimbările cu telegondola şi cu trenuleţul pe faleză, distracţia de la Aqua Magic şi alte sporturi pe apă, turiştii se pot plimba şi cu vaporaşul pe mare.

O cursă costă 5 lei de persoană, indiferent de vârstă, şi merge pe o rază de aproximativ 2 kilometri, în larg. O plimbare durează puţin peste cinci minute, iar vasul pleacă din 10 în 10 minute de la mal. „Se pleacă şi cu o singură persoană şi cu două“, a declarat căpitanul vasului, Vlas Marcel (27 de ani). Căpitanul şi ajutorul său îşi atrag clienţii cu diferite sloganuri: „Profitaţi încă de mare, profitaţi de soare şi ieşiţi cu mic cu mare la o superbă plimbare“, „Măriţi pasul, să nu pierdeţi vasul!“, „Căpitanul Burtă-Mare vă invită la plimbare!“.

Preţul este neschimbat de patru ani

Faţă de anii precedenţi, când afacerea mergea foarte bine, anul acesta nu este chiar atât de strălucit. Căpitanul spune că este al patrulea an consecutiv în care preţul a rămas neschimbat şi nu înţelege de ce, în acest an, turiştii nu au mai fost la fel de interesaţi de plimbare. „Sperăm ca de azi să meargă mai bine, acum că s-a terminat şi bacalaureatul“, spune Marcel Vlas.

Chiar daca preţul a rămas acelaşi, unii dintre turişti spun că este prea mult în condiţiile în care bugetul lor pentru vacanţă este mai mic decât cel de anul trecut. „Mi se pare preţul foarte mare. Mă adaptez crizei şi o să-mi reduc bugetul pentru distracţia de vacanţă“, a declarat Simona Iliescu, din Bucureşti.

Alţii spun că vor încerca plimbarea cu barca de dragul celor mici. „Preţul nu este tocmai mic, dar, dacă cei mici vor fi tentaţi, vom face şi o plimbare cu barca“, ne-a spus Mioara Dobre, din Galaţi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite