Plantaţii forestiere la Cernavodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toţi cetăţenii oraşului sunt invitaţi la acţiune
Toţi cetăţenii oraşului sunt invitaţi la acţiune

Primăria Cernavodă a demarat acţiunea de plantare de material pomicol în anumite zone ale oraşului. Acţiunea face parte din Programul Consiliului Judeţean Constanţa de înfiinţare de plantaţii forestiere în mai multe zone ale judeţului.

„Primăria Cernavodă a ales să înfiinţeze plantaţii forestiere pe o suprafaţă de 10,5 hectare, unde se vor planta 52.500 de puieţi de salcâm, în diferite zone ale oraşului. Au fost identificate zone unde se impunea plantarea de material verde: zona Sere - o zonă unde se va construi un cartier cu aproape 200 de locuinţe, zona Canalului navigabil, zona de extravilan sud a oraşului, în vecinătatea Cimitirului ortodox şi zona taluzuri din cartierul Columbia“, a declarat Mariana Mircea, primarul oraşului Cernavodă.

Acţiunile de primire şi plantare a puieţilor se va face etapizat până la sfârşitul anului, iar pregătirea terenurilor, plantarea şi întreţinerea se va face de primăria oraşului prin serviciile de specialitate.

Prima acţiune de plantare a puieţilor va avea loc sâmbătă, pe strada Victoriei în zona Cimitirului ortodox, de la ora 9.00.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite