Plaja Ralucăi Sandu din Mamaia a fost desemnată cea mai fashion locaţie de pe litoral FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premiile din turism, decernate în fiecare an, la Mamaia, în cadrul FashionTV Summer Festival, au fost acordate celor mai exclusiviste locaţii de pe litoralul românesc, care se remarcă prin „elaganţă, rafinament, bun gust şi servicii“, după cum spun organizatorii.

Astfel, cea mai fashion plajă de pe litoral a fost desemnată Ocean View Beach, din Mamaia, deschisă în acest an şi administrată de Raluca Sandu. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate plajele Crush, H2O şi Marina Residence.

Uite cum arată plaja de fiţe de la Mamaia a Ralucăi Sandu!

Cel mai fashion beach lounge a fost desemnat Crush, tot din Mamaia, care a câştigat premiul la concurenţă cu Tan Tan, Kudos şi Algida. Cel mai fashion beach cafe şi restaurant a fost ales Crazy, din Mamaia. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate locaţiile Ipanera, Fatoria şi Lacena.


image

Premiul special pentru cel mai fashion restaurant a ajuns la Kazeboo, din Năvodari, iar Clubul The Office, din Mamaia, a primit premiul special pentru clubul cu cea mai lungă tradiţie de pe litoral.

Bellagio, din Mamaia, a fost recompensat cu premiul pentru clubul cu cel mai spectaculos show. Crema Summer, din Mamaia, a primit premiul pentru cea mai rapidă ascensiune a unui club de pe litoral, distincţie primită, la Mamaia, de PR-ul Oana Roman.

Clubul Fratelli, din Mamaia, a primit premiul pentru cea mai aşteptată deschidere de club, iar Hotelul Golden Tulip, pentru cea mai fashion locaţie de patru stele de pe litoral. Totodată, hotelul cu cele mai inedite programe entartaiment de pe litoral este Central, din Mamaia, iar cel mai fashion complex rezidenţial, Summer Land.

La Mamaia, aseară, s-a decernat şi premiul pentru complexul cu cea mai bună şcoală de înot dedicată copiilor. Premiul a fost primit de Complexului Palm Beach, din Mamaia, care are la activ 300 de medalii la diferite concursui de înot.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite