Petreceţi minivacanţa de Rusalii pe litoral cu 300 de lei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de turişti sunt aşteptaţi să sosească, de astăzi, în staţiunile de pe litoral, în minivacanţa de Rusalii. Hotelierii de la malul mării au pregătit oferte speciale pentru turiştii dornici de distracţie. Chiar dacă vor mai cădea câţiva stropi de vară, turiştii vor avea parte de 24-25 de grade Celsius în aer şi 22-23 de grade în apa mării.

La hotelul Vega (5 stele), din Mamaia, puteţi opta pentru pachetul de două sau trei nopţi. „Pachetul de două nopţi costă 1.233 de lei pe cameră, iar în preţ intră micul dejun, un cocktail de bun-venit, un cadou din partea magazinului Vega Fashion şi un voucher de 80 de lei pe care-l puteţi folosi la Tulip Beauty & Spa Ritual“, a spus Raluca Dumitraşcu, asistent sales manager la hotel Vega. Pachetul de 3 nopţi costă 1.759 de lei.

Minipreţuri la 2 Mai


Oferta de Rusalii la hotelul Europa (4 stele), din Eforie Nord, pentru weekend costă între 798 de lei pe cameră pentru două nopţi şi 1.197 de lei pe cameră pentru 3 nopţi. „Tariful include cameră dublă, cu demipensiune, acces la piscipa Ana Aslan şi la plaja privată cu piscină exterioară“, susţine reprezenanţii hotelului de 4 stele din Eforie Nord.

Oferta de la hotelul Perla (3 stele), din Mamaia, a avut succes în rândul turiştilor.  Acolo, o minivacanţă de 3 zile, de vineri şi până luni, camera dublă cu mic dejun inclus costă 379 de lei.

Dacă vreţi să petreceţi cu bani mai puţini, atunci puteţi opta pentru staţiunile din sudul litoralului. În Vama Veche, cazarea pentru 3 nopţi nu depăşeşte 150 de lei la localnici. La pensiuni, camera se închiriază cu 80 - 100 de lei. În 2 Mai, o noapte la pensiunea Magot costă 70 de lei.

Toate cluburile vor fi deschise în acest weekend. Terasele îşi aşteaptă clienţii cu preţuri rezonabile - 3,5 lei hamsia, 4-5 lei salata, 3,5 lei paharul de bere, 3 lei îngheţata.

Relaxare pe hotel plutitor

Şi pensiunile din Delta Dunării au oferte atractive de Rusalii. Pentru 900 de lei de persoană poţi petrece trei zile de vis pe un hotel plutitor. Oferta este valabilă pentru grupuri de turişti de 14 persoane şi include masă, cazare, dar şi plimbări prin Delta Dunării.

Sâmbătă, după micul-dejun, turiştii vor fi îndrumaţi de către ghid spre zona Dunavăţ, de-a lungul canalului Cocoş şi a canalului Mustaca spre zona Holbina, unele dintre cele mai spectaculoase teritorii ale Deltei Dunării, paradis pentru păsări. La prânz, turiştii vor pleca spre gura canalului Perivolovca. Duminică veţi vizita lacurile Taranova, Chiril, Isac, unde veţi avea posibilitatea să observaţi peisaje de o frumuseţe unică.
Din meniu nu vor lipsi preparatele de peşte şi nici tradiţionala plăcintă dobrogeană.

Cel mai ieftin, la Sulina

Ceva mai aproape de Tulcea, pentru cei care se grăbesc să ajungă în mijlocul naturii, complexul Mila 35 oferă condiţii deosebite.Transferul turiştilor se face cu şalupele rapide din portul Tulcea. Pachetul de servicii pentru cele 3 zile de Rusalii include transportul dus-întors de la Tulcea la complex, 3 nopţi de cazare cu mic dejun şi diverse oportunităţi de divertisment la doar 300 de lei de persoană.

„Oferim un cocktail de bun venit, foc de tabără, pescuit sportiv în iazul propriu, teren de sport, piscină. Doritorii de plimbări pot opta pentru vizitarea deltei pe traseele turistice existente, cu ambarcaţiuni rapide. După prima vizită, devin captivi acestei lumi şi revin“, a spus patronul complexului, Cornel Georgescu.

Ofertele de la Sulina sunt imbatabile. Cel mai estic oraş din ţară oferă turiştilor posibilitatea de a face baie în mare, dar şi de a vedea frumuseţile Deltei. Aici o cameră dublă costă între 100 şi 150 de lei, iar cele trei mese pe zi costă între 70 şi 90 de lei pe zi.

Profitaţi de nămolul de Amara

Turiştii care merg spre litoral şi ajung în Bărăgan se pot opri în vestita staţiune balneară Amara. În cazul în care vreţi să profitaţi la maximum de efectele curative ale nămolului de lac, ca puteţi caza într-unul din cele două hoteluri din staţiune, clasate cu 3 stele: aici, camerele duble au preţuri cuprinse între 120 şi 130 de le. La căsuţele de lemn, camera dublă costă doar 80 de lei.

Complexul turistic Hermes este de asemenea unul dintre locurile destinate relaxării şi petrecerea timpului liber. Copie fidelă a fermei Southfork din celeburul serial Dallas, cei care ajung aici intră imediat în atmosfera din film.  Complexul deţine o herghelie de cai şi ponei, dar şi o minuntată piscină. (Mădălin Sofronie)

Minivacanţa la bulgari, de la 20 de euro

Ofertele bulgăreşti pentru minivacanţa românescă pornesc de la 20 de euro de persoană pe noapte. În staţiunea bulgărească Albena, cel mai ieftin hotel este Dobrudja unde cazarea începe de la 20 de euro pentru o persoană.

Tariful include cazare cu demipensiune, două sezlonguri şi o umbrelă de plajă pentru fiecare cameră. Cu 26 de euro, turiştii pot să meargă la Kalimera Beach, unde sunt reduceri la cazare de 15%. Preţurile pornesc de la 26 de euro, pentru o cameră dublă şi ajung până la 42 de euro de persoană pentru o cameră single cu vedere la mare. (Ionela Stănilă)

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite