Constanţa: Petrecere fără alcool şi ţigări în clubul Crush

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Petrecere fără alcool şi ţigări în clubul Crush
Constanţa: Petrecere fără alcool şi ţigări în clubul Crush

Începând cu ora 21.00, tinerii constănţeni sunt invitaţi să se distreze la prima ediţie a Balului Antidrog. Petrecerea inedită este organizată de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa.

„Noi vrem să promovăm alternativele sănătoase de petrecere a timpului liber şi încercăm diminuarea prevalenţei consumului de droguri, mai ales în cluburi şi discoteci, prin metode nonformale“, a declarat Alexandra Vasilescu, reprezentantul Centrului Antidrog.

Cei şase voluntari vor împărţi pliante informative tinerilor prezenţi la petrecere. Atracţia serii va fi un concurs de Miss şi Mister. Întrebările de cultură generală vor face referire la tematica antidrog, pentru a verifica dacă tinerii sunt informaţi. Câştigătorii concursului vor primi abonamente la un salon de cosmetică sau la o sală de fitness din partea sponsorilor.

Petrecerea antidrog va ţine până la miezul nopţii. „Noi ne-am bucura dacă tinerii ne-ar respecta recomandarea şi ar renunţa, măcar pentru trei ore, la alcool şi ţigări“, a mai spus Alexandra Vasilescu.

De altfel, mesajul pe care specialiştii şi voluntarii Antidrog vor să-l transmită prin intermediul acestei petreceri este acela că dependenţa de alcool, tutun şi droguri poate fi înlocuită cu „dependenţa“ de muzică.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite