Peste 2.000 de constănţeni şi-au portat numerele în telefonia fixă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Cătălin Marinescu, a prezentat astăzi la Constanţa datele statistice privind piaţa de comunicaţii din România, precum şi obiectivele şi priorităţile ANCOM pe termen scurt şi mediu.  

Prin evenimentul organizat în sala de conferinţe a hotelului Bulevard, ANCOM continuă seria de întâlniri cu reprezentanţii industriei locale de comunicaţii electronice.

Cu această ocazie, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii vor să identifice problemele cu care se confruntă furnizorii de comunicaţii electronice la nivel local şi să informeze direct populaţia cu privire la modalităţile prin care ANCOM poate sprijini funcţionarea şi dezvoltarea lor pe piaţa românească de comunicaţii.

Marinescu a mai spus că până în prezent, în România au fost portate 327.338 de numere, 65% (213.609) dintre acestea fiind numere de telefonie mobilă, în timp ce în segmentul telefoniei fixe s-au portat 113.729 de numere. Din totalul celor 113.729 de numere, 2.405 au fost portate numai în judeţul Constanţa.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite