Peste 100 de motociclişti au defilat în staţiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii şi constănţenii au putut admira astăzi peste 100 dintre cele mai tari „motoare“ din Constanţa într-o paradă care a traversat staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa. Motocicliştii au participat la o acţiune a Poliţiei Rutiere.

Parada a început la ora 15.00. Motocicliştii au plecat din parcarea „Aqua Magic“ la ora 15.00 spre capătul staţiunii şi apoi au traversat oraşul Constanţa. Pe tot parcursul au fost escortaţi de maşinile şi motocicliştii Serviciului Poliţiei Rutiere, pentru că parada a făcut parte din campania „Împarte Drumul“.



În fruntea motocicliştilor Poliţiei s-a aflat şeful SPR, comisar şef Constantin Dancu. Poliţistul a condus un BMW din dotarea Poliţiei Rutiere. „Am permis de conducere pentru motociclete din anul 1992. Conduc cu plăcer şi de câte ori am ocazia, mai puţin iarna“, a declarat comisarul şef.

Motocicliştii participanţi la paradă fac parte din clubul Seawolves M.C. „Vrem să în conştientizăm pe ceilalţi participanţi la trafic că suntem şi noi pe şosea şi avem aceleaşi drepturi şi obligaţii ca şi ei. Marea majoritate a accidentelor nu se produc din vina noastră ci din cauza şoferilor care nu acordă prioritate“, a declarat Emil Mihăilescu, purtătorul de cuvânt al clubului.



Ultimul accident de acest gen s-a produs în urmă cu o săptămână pe strada Soveja când o şoferiţă a întors maşina pe linia continuă, izbind în plin un motociclist. Tânărul şi prietena sa au fost răniţi.



În primele patru luni ale acestui an, în judeţul Constanţa s-au produs nouă accidente rutiere în care au fost implicaţi motociclişti. Accidentele s-au soldat cu un mort şi zece răniţi.

Campania „Împarte Drumul“ se derulează la nivelul întregii ţări.

image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite