Peste 1000 de constănţeni aduc un omagiu victimelor din Japonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„O lacrimă pentru Japonia“ este numele dat iniţiativei voluntarilor filialei judeţene de Cruce Roşie, care au aprins, în această seară, la ora 19.00, la malul mării, lumânări în amintirea victimelor devastatorului tsunami. Peste 1000 de persoane participă la această manifestare.

Faleza Cazinoului din Constanţa s-a dovedit a fi aproape neîncăpătoare pentru cei care au venit să-şi manifeste solidaritatea şi compasiunea faţă de victimele tragediei din Japonia. Deşi iniţiativa a aparţinut societăţii de Cruce Roşie care au invitat alături de ei elevii colegiilor naţionale Mircea cel Bătrân şi Mihai Eminescu, ai Liceului Traian și cei ai Grupului Şcolar Economic Virgil Madgearu, alte câteva sute de constănţeni au răspuns apelului. Fiecare dintre participanţi a adus câte o lumânare pe care a aprins-o pe faleză.



„Suntem profund impresionaţi. Am venit să aprindem o lumânare împreună cu familia mea“, a spus Mariana Nicolae (47 de ani) care participă la manifestare împreună cu soţul ei, cei doi copii şi nepoţelul, în vârstă de doar trei luni.

Constănţenii au păstrat un moment de reculegere şi au pornit într-un marş al tăcerii către Portul Tomis.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite