Constanţa: Peste 60 de hoteluri înscrise în programul O săptămână la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Peste 60 de hoteluri înscrise în programul O săptămână la mare
Constanţa: Peste 60 de hoteluri înscrise în programul O săptămână la mare

Un număr de 62 de hoteluri, din toate staţiunile de pe litoralul Mării Negre, şi-au anunţat participarea la programul O săptămână la mare, ajuns deja la a 15-a ediţie.

Programul se desfăşoară în perioada 1 - 30 septembrie, iar hotelierii încearcă să pună la dispoziţia turiştilor 8.890 de locuri de cazare pe serie.

Cu alte cuvinte, peste 35.000 de turişti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse toată luna septembrie. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunţă că tarifele, cu TVA, pentru şase nopţi de cazare, sunt de 159 lei la un hotel de o stea fără mic dejun, 189 lei la hotel de două stele, fără mic dejun, şi 249 lei cu mic dejun, 219 hotel de trei stele, fără mic dejun şi 339 cu mic dejun şi 399 lei la hotel de patru stele, cu mic dejun.

„Întrucât locurile de cazare incluse în program sunt foarte solicitate şi se adresează tuturor categoriilor de turişti români, vânzarea se va face conform principiului «primul venit, primul servit»“, a declarat Daniel Vasilescu, preşedintele FPTR. Locurile nu ar putea ajunge la public fără participarea celor 88 de agenţii de turism din toată ţara, care vor vinde aceste locuri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite