Constanţa: Persoanele vârstnice, sărbătorite la Mangalia şi Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Persoanele vârstnice, sărbătorite la Mangalia şi Medgidia
Constanţa: Persoanele vârstnice, sărbătorite la Mangalia şi Medgidia

Aproximativ 100 de pensionari din Mangalia au participat aseară la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Internaţionale a Persoanelor de Vârsta a III-a.

Foaierul Casei de Cultură din Mangalia a fost gazdă primitoare pentru toţi cei care s-au înscris şi au participat la concursurile de şah, table sau la expoziţia gastronomică organizate de administraţia locală. La fiecare categorie au fost trei premianţi, care au primit obiecte electrocasnice în schimbul măiestriei demonstrate la categoriile de concurs amintite.

La finalul competiţiilor, tinerii din trupa de teatru Thaliamar şi o trupă de dans modern au oferit participanţilor un spectacol remarcabil.

Elevii din Medgidia, alături de bătrâni

„Bătrânii nu sunt singuri“ - a fost genericul activităţii de voluntariat desfăşurată ieri de elevii Colegiului Naţional Kemal Ataturk din Medgidia, cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor Vârstnice. Activitatea face parte din Proiectul de voluntariat „Mâini întinse solidarităţii“, având ca parteneri administraţia locală din Medgidia, Serviciul de Asistenţă Socială şi Centru de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite