UPDATE Pericol de moarte: o barcă s-a răsturnat la Eforie; bărbaţii au ajuns cu hipotermie la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi dintre bărbaţi au fost salvaţi de doi pescari
Doi dintre bărbaţi au fost salvaţi de doi pescari

Patru persoane şi-au văzut moartea cu ochii după ce barca cu motor în care se aflau s-a răsturnat, în dreptul staţiunii Eforie. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.00.

UPDATE Ora 2.25 La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă au fost aduşi cu ambulanţa patru pacienţi cu hipotermie după imersie în apă. „Doi dintre ei, în vârstă de 72 şi respectiv 55 de ani, au fost consultaţi de către medicii de la camera de resuscitare. Bărbatul de 72 de ani a rămas internat în supraveghere în Clinica Medicală 1. Celălat bărbat va părăsi spitalul cel mai probabil în cursul serii. Ambii pacienţi sunt în afara oricărui pericol", a declarat Florian Stoian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Alţi doi pacienţi, de 47 şi respectiv 52 de ani, au fost preluaţi de către medicii din cabinetul de Urgenţă Medicală, evoluţia sub tratament fiind favorabilă. Potrivit medicilor de gardă, şi aceşti pacienţi vor părăsi spitalul în cursul serii.

Operaţiune de salvare pe mare: pescarii au plecat în ajutorul a patru persoane care se aflau într-o barcă cu motor, în Marea Neagră, în dreptul staţiunii Eforie.

Barca s-a răsturnat la aproximativ 100 de metri de ţărm, în zona Capul Turcului. Doi dintre bărbaţii din barcă au reuşit să înoate până la mal iar ceilalţi doi au fost salvaţi de doi pescari care au văzut întreaga scenă de pe ţărm şi au plecat în ajutorul lor cu o barcă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite