Pe terenul SRI-ului din Mamaia se ridică parcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lista şedinţei extraordinare a Consiliului Local de mâine, consilierii vor supune dezbaterii un proiect prin care un teren de 966 de metri pătraţi situat în staţiunea Mamaia şi care aparţine Serviciului Român de Informaţii (SRI) să fie transferat în domeniul public al municipiului Constanţa.

Terenul se află în apropierea barului Melody din Mamaia şi a fostei vile a SRI-ului, cunoscută ca vila Poliţiei, unde vara trecută a funcţionat Club Jezoo. Aici, autorităţile locale vor să amenajeze noi spaţii de parcare. Zona de 966 de metri pătraţi este în prezent spaţiu verde.

Teren şi clădire la schimb

În schimp, SRI-ul solicită un alt teren de 3.000 de metri pătraţi pentru a-şi putea desfăşura activitatea Direcţia Judeţeană de Informaţii Constanţa şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

„Vă adresăm rugămintea de a ne sprijini prin analizarea posibilităţilor de cedare în administrarea Serviciului Român de Informaţii a unui imobil liber (sau o parte de imobil liberă), alcătuit din teren cu suprafaţa de aproximativ 3.000 de metri pătraţi şi, după caz, construcţie cu suprafaţa desfăşurată de 4.000 de metri pătraţi“, se arată într-o hârtie trimisă de către Unitatea Militară 0929 Bucureşti primarului Radu Mazăre la sfârşitul anului trecut.

În luna noiembrie a anului trecut, SRI a mai donat două terenuri din Mamaia, unul de 251 de metri pătraţi şi altul de 113 metri pătraţi.  

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite