Patru maşini implicate într-un grav accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii încearcă să-i salveze piciorul bărbatului
Medicii încearcă să-i salveze piciorul bărbatului

Un accident grav a fost provocat în această dimineaţă, la ora 5.40, de Laurenţiu Beloiu (35 de ani) din Constanţa. Bărbatul rănit în accident riscă să ramână fără un picior.

Bărbatul conducea autoturismul marca Renault Symbol, cu numărul de înmatriculare CT 03 MYA, pe strada Oborului spre bulevardul I. C. Brătianu.

„În dreptul unei societăţi comerciale din zona Kaufland, Laurenţiu Beloiu a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu o Dacie, înmatriculată CT 30 SGL, aflată în staţionare pe acelaşi sens, după care a acroşat Opelul CT 33 SYB, staţionat pe acelaşi sens de mers. Opelul a fost proiectat într-un autoturism marca Volkswagen,  cu numărul de înmatriculare B 04 KAC, aflat şi el în staţionare“, a declarat Carmen Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Ion Sarghie (58 de ani) şi a soţiei lui, Eleonora Sarghie (59 de ani), ambii din Constanţa, care descărcau marfă.

„Bărbatul s-a ales cu fractură la gleznă, la piciorul drept, cu o plagă penetrată la gamba piciorului stâng şi fractură de gambă la piciorul stâng. Se pare că-i vor amputa piciorul“, a adăugat Şerbănescu. Femeia se află şi ea internată, având o fractură de gambă la piciorul drept.

Poliţiştii au stabilit că Laurenţiu Beloiu nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, dar i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite