Constanţa: Patru indivizi au fost reţinuţi după ce au lăsat doi bătrânei fără locuinţă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei patru se organizaseră într-un grup criminal şi îşi racolau victimele dintre persoanele vârstnice, care nu cunosc foarte bine legea. Escrocii promiteau schimburi avantajoase de locuinţe.

UPDATE ora 17.55 În urmă cu câteva minute, cei patru suspecţi au primit mandate de arestare pentru 29 de zilei.

UPDATE ora 11.25 Cei patru suspecţi au fost duşi în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, unde în acest moment sunt audiaţi de procurori. După ce vor fi audiaţi, suspecţii vor fi prezentaţi judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Lucrătorii Serviciilor de Informaţii şi Protecţie Internă şi cei de la Brigada pentru Combaterea Criminalităţii Organizate au organizat ieri un flagrant pentru a prinde un grup criminali care escroca persoanele vârstnice. În plasa oamenilor legii au picat Mioara Gheorghe (41 de ani), Nicoleta Ciobanu (39 de ani), ambele din Năvodari, Marin Urlea (52 de ani) din Constanţa şi Dan Urlea (44 de ani) din Negru Vodă. Ei au convins pe Elisabeta Popa (de 65 de ani) şi pe Marcel Negulescu (de 57 de ani) din Năvodari să îşi vândă garsonaiera şi să cumpere o casă în localitatea Lumina. Cei doi soţi au acceptat oferta, le-au dat banii celor patru escroci să le cumpere casa, dar aceştia au fugit cu banii.

Alte două cazuri

Oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la activitatea escrocilor, iar aseară aceştia au fost reţinuţi. Astăzi sunt prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Anchetatorii spun că cei patru au mai fost implicaţi şi în alte două cazuri de acest gen, paguba totală provocată fiind de 70.000 de euro. În timpul flagrantului, asupra celor două femei au fost găsiţi 2.500 de euro.

Ancheta continuă pentru a vedea câte persoane au fost escrocate şi care sunt daunele pe care aceştia le-au produs.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite