Constanta: Părinţii protestează faţă de scandalul de la şcoala din Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi - Învăţământul Preuniversitar  (FNAP-IP) cer aplanarea disputei dintre Inspectoratul Şcolar şi Primăria din Năvodari din cauza căreia elevii nu beneficiază de căldură, curent electric şi apă. Citeşte şi: Constanţa: Şcoala nr. 1 din Năvodari a fost sigilată de Primărie

„Protestăm vehement pentru faptul că elevii, copiii noştri, sunt folosiţi în dispute ce nu onorează şi încalcă toate normele Europene privind drepturile copilului“, spune vicepreşedintele FNAP-IP, Adrian Topor.

În nota de protest se exprimă  profunda nemulţumire faţă de măsurile luate în disputa dintre Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi Primăria Oraşului Năvodari prin care elevii şcolii nr.1 George Enescu nu beneficiază de căldură, curent şi apa curentă, iar calitatea educaţiei în şcoală este afectată de presiunea nejustă asupra cadrelor didactice.

„Solicităm instituţiilor abilitate să intervină de urgenţă pentru intrarea în normal a activităţii şcolii şi a educaţiei copiilor noştri, disputa dintre Primăria oraşului Năvodari şi ISJ Constanţa urmând a fi soluţionată pe cale legală“, mai spun reprezentanţii FNAP-IP.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite