Parasailing şi plimbare cu şalupa la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

pot încerca sporturi pe care nu le întâlneşti în altă parte pe litoral.Parasailingul sau plimbarea cu paraşuta deasupra apei este un sport practicat de mulţi ani pe litoralul românesc, numai

pot încerca sporturi pe care nu le întâlneşti în altă parte pe litoral.
Parasailingul sau plimbarea cu paraşuta deasupra apei este un sport practicat de mulţi ani pe litoralul românesc, numai că anul acesta, la Mamaia, ridicarea se face de pe o barcă ce este în larg. "Noutatea este că ridicarea şi coborârea se fac pe o barcă specială, singura barcă de parasailing de la noi de pe litoral", ne-a spus Simona Pogdoreanu, administrator Extreme Academy.
O plimbare cu paraşuta durează jumătate de oră, aici fiind inclusă şi plimbarea cu barca. În aer se stă 10 minute. Paraşuta poate suporta unul sau doi pasageri. O asemenea distracţie costă un milion pentru o persoană şi 1.500.000 lei vechi pentru două persoane. În barcă pot încăpea şi opt persoane, astfel că, în timp ce unii fac parasailing, ceilalţi profită de o plimbare pe apă.
Pe plaja Extreme Beach se poate şi patina. Patinoarul este deschis de la 9 la 1 noaptea, cu eventuale pauze între 13 şi 15, atunci când este foarte cald. Intrarea este 200.000 lei vechi pentru un timp nelimitat. Tot pe această plajă se poate juca fotbal, volei şi volei în apă, toate gratuit.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite