Constanţa: Circ în secţia de poliţie din Pantelimon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Circ în secţia de poliţie din Pantelimon
Constanţa: Circ în secţia de poliţie din Pantelimon

Un bărbat a făcut un scandal monstru după ce a fost încătuşat şi abandonat în postul de poliţie. Incidentul a început azi noapte la o petrecere care a avut loc în localitatea Pantelimon, acolo unde unul dintre petrecăreţi, bine afumat de consumul de băuturi alcoolice, a vrut să se răzbune pe un văr, cei doi având o răfuială mai veche.

Din cauza alcoolului din sânge, Agiurcioi Manchenion nu şi-a nimerit ţinta, ba mai mult toporul folosit pe post de armă l-a lovit pe un alt invitat. Martorii au cerut imediat ajutorul poliţiştilor, iar oamenii legii l-au ridicat pe agresor, pe baza unei ordonanţe de reţinere şi l-a transportat la postul de poliţie din localitate.

Legat de scaun

Problemele au început în momentul în care  bătăuşul a fost încătuşat de către subofiţerul de poliţie, legat de un scaun şi lăsat acolo ore în şir, deşi legea spune clar că în astfel de cazuri infractorii trebuie să ajungă în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Între timp, subofiţerul a plecat acasă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce victima bătăuşului a ajuns la spital în comă, după ce a fost preluat de un echipaj SMURD.

Agiurcioi Manchenion este acuzat de vătămare corporală, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să-şi petreacă următorii ani în spatele gratiilor. În ceea ce-l priveste pe poliţist, el va trebui să răspundă în faţa unei comisii disciplinare. Şi asta pentru că, după ce s-a trezit din beţie agresorul a anuntat că îl va da în judecată pe omul legii pentru că i-a încălcat drepturile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite