UPDATE Pană de curent în centrul Constanţei. Avaria a fost remediată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţenii care locuiesc în centrul oraşului au rămas fără curent electric în această dimineaţă din cauza unei pene de curent. Echipele Enel Distribuţie Dobrogea nu au depistat încă defecţiunea.

UPDATE Peste 5.000 de consumatori nu au avut curent electric de la ora 9.10 şi până la 9.40, au anunţat reprezentanţii Enel Distribuţie Dobrogea. „Staţia de transformare Centru se află în prin proces de retehnologizare încă din iarna acestui an. Pe anumite tronsoane a existat o întârziere în semnalizarea defecţiunii, iar realimentarea din surse secundare nu a fost posibilă. Echipele Enel au repus sub tensiune toţi consumatorii imediat după remedierea avariei, la ora 9.39“, se arată în comunicatul de presă al Enel.

Constănţenii care locuiesc în centru, zona Spitalul Judeţean, dar şi zona Capitol nu au curent electric de mai bine de o oră. Alarmele de la sucursalele băncilor din zona centrală s-au declanşat în urma penei de curent.

Echipele Enel fac tot posibilul să depisteze defecţiunea şi să alimenteze zonele afectate cu electricitate. „Nici până la această oră nu a fost găsită defecţiunea, dar facem tot posibilul să remediem avaria în cel mai scurt timp posibil", a spus Johanna Scîntee, purtătorul de cuvânt al Enel Distribuţie Dobrogea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite