GALERIE FOTO Pachete SPA la 100 de lei, la Sanatoriul Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia a lansat joi un serviciu de relaxare, după o investiţie proprie de 20.000 de euro. Oferta cuprinde terapie cu ozon, masaj cu pietre vulcanice, dar şi tratamente antiîmbătrânire, acupunctură şi fitness. Preţul abonamentelor este cuprins între 100 şi 500 de lei.

Sanatoriul de la Mangalia a devenit, de astăzi, prima unitate sanitară publică cu activitate de relaxare-spa-wellnes. „Condiţiile concurează cu cele mai bune baze SPA de 4 şi 5 stele din Dobrogea, dar la preţuri mult mai mici. Oferim terapii prin ozon, de relaxare, acupunctură, aquagym, saună, fitness, terapie nutriţională sau hipnoterapie“, spune Laura Condur, managerul Sanatoriului Mangalia.
Biblioteca sanatoriului conţine cărţi din colecţiile Adevărul
SPA printre cărţi şi ceai


Pe lângă tratamentele de recuperare, reprezentanţii sanatoriului au regândit toate procedurile pentru a atrage cât mai mulţi turişti, în special străini. „În incinta SPA-ului am amenajat o ceainărie, precum şi o bibliotecă.

image

Un moment de relaxare în ceainăria sanatoriului

image

Cât timp aşteaptă să intre la SPA, turistul se poate relaxa citind o carte sau bea un ceai aromat“, a adăugat Laura Condur.
În sala de fitness a Sanatoriului de la Mangalia

Dintre toate ofertele, cea mai solicitată se aşteaptă să fie cea de relaxare prin masaj cu pietre vulcanice. „Este extraordinar! La masaj uit de mine. Pietrele calde fac minuni, iar uleiurile aromatice te relaxează total. Va intra în rutina mea săptămânală venirea la SPA şi mă bucur că locuitorii din Mangalia au, în sfârşit, un centru de relaxare“, a spus în timp ce beneficia de masaj Cristiana Ciocănel (26 de ani).

Aquagym cu antrenorul Ciprian Broască

Centrul inaugurat la malul mării oferă şi servicii medicale de ultimă generaţie. Cornelia Agapie (67 de ani) a venit din Bucureşti pentru a trata o artroză. „Sunt la a opta şedinţă cu diapulsie şi mă simt mai bine“, a recunoscut pacienta. Este asistată de asistenta medicală Steluţa Bulete, care a explicat funcţionalitatrea aparatului: „La noi te poţi recupera după operaţii, îţi poţi regenera ţesuturile sau creşte imunitatea organismului“.

8 şedinte la 100 de lei

Pachetele oferite de SPA-ul de la Sanatoriul Mangalia au preţuri care pornesc de la 100 de lei şi ajung până la 500 de lei. Un abonament de 8 şedinţe la piscină, 4 şedinţe la masaj de relaxare şi cu terapie ambientală de relaxare nelimitat costă 100 de lei. Pachetul de 500 de lei are incluse 8 şedinţe de masaj cu uleiuri aromatice, 8 şedinţe de tratament cosmetic, meloterapie, aromoterapie, saună şi terapie ambientală de relaxare.
Un moment de relaxa la Sanatoriul Mangalia

image
image
image

Şedinţa de 75 de minute de masaj cu pietre vulcanice costă 50 de lei. Masajul cu uleiuri aromatice, terapia nutriţională sau acupunctura costă, fiecare, 40 de lei, iar terapia cu ozon ajunge la 30 de lei.

Sanatoriul Balnear Mangalia

image

La SPA hotelului Iaki din Mamaia, şedinţa de masaj de relaxare costă 50 de lei, iar pachetul care cuprinde o şedinţă de tratament facial, peeling, masaj de relaxare şi reflexoterapie şi mască cu polifreni de struguri ajunge la 379 de lei.

La Cocor SPA, o şedinţă de gomaj cu piper şi uleiuri, combinată cu duşuri şi masaj aroma-terapeutic cu efect antistres costă 225 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite