Omul-vampir se întoarce să viziteze morţii la cimitir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavel Vîlcu (55 de ani) care bea sângele morţilor a reapărut la o înmormântare în Vrancea. Focşănenii sunt îngroziţi. Bărbatul de 55 de ani suspectat că dezgropa morţii şi le sugea sângele şi-a făcut apariţia la căpătâiul morţilor depuşi în camerele mortuare.

Cu toate astea, Poliţia nu intervine fiindcă omul nu dă semne că ar fi agresiv. Pavel Vîlcu (55 ani), omul căutat de medici încă din anii 1980 după ce a evadat dintr-un ospiciu din Constanţa pentru că ar fi dezgropat morţi ca să le sugă sângele, şi-a făcut apariţia, vineri seara, la p riveghiul unui  tânăr de 18 ani, Petrică Vasilache, ce decedase într-un accident de motoscuter.

Omul a venit cu o geantă de voiaj dar şi cu o coroană de flori ce părea a fi furată dintr-un cimitir. Rudele mortului l-au recunoscut după articolele publicate de ziarul Click!, s-au speriat şi l-au luat la întrebări.


„El a venit cu o geantă şi o coroană. Jerba era veche, cred că a furat-o din cimitir. Cum a intrat în casa mortuară s-a dus direct la Petrică, s-a uitat la el şi a mormăit ceva dar a înţeles nimeni ce a zis. Tot stătea cu mâna la inimă. Când ne-am uitat mai atent la el, că nu îl cunoşteam, mi-am adus aminte de articolul din ziar. M-am dus cu prietenii mei acasă şi am căutat din nou articolul pe internet şi ne-am con-vins că era el.

L-am luat la întrebări, ne tremurau picioarele de frică. El a zis că nu este adevărat ce scrie în ziare şi a fugit cu bicicleta. Ne era teamă că se duce şi la fata aia care a murit la Gologanu de curând că am auzit că la tineri merge”, ne-a spus unul dintre prietenii lui Petrică, prezent la faţa locului când şi-a făcut apariţia Pavel Vîlcu.

Prieten închipuit

Mama tânărului mort ne-a povestit că Vâlcu spunea că e prieten cu fiul ei. „Spunea că era prieten cu copilul meu că i-a dat două perechi de pantaloni şi nişte pantofi dar mie nu mi-au lipsit niciodată aceste lucruri din casă”, ne-a spus îndurerată femeia.

Potrivit informaţiilor publicate de Poliţie înainte ca Vâlcu să evadeze din ospiciu, acesta obişnuia să meargă doar la oameni tineri fiind păcălit de o ţigancă că doar aşa va scăpa de schizofrenie. Poliţiştii din Vrancea l-au depistat pe omul-vampir în comuna Gura Caliţei unde a locuit o perioadă însă nu l-au ridicat întrucât acesta nu părea să fie agresiv.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite