Constanţa:VIDEO Furt de furaje de pe terenul Oieriei Palas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa:VIDEO Furt de furaje de pe terenul Oieriei Palas
Constanţa:VIDEO Furt de furaje de pe terenul Oieriei Palas

Un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis a efectuat, azi-noapte, o verificare pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de furaje. În acest fel, jandarmii au dat o mână de ajutor angajaţilor Centrului de Cercetări Ovine şi Caprine Palas Constanţa, care se plâng de furturile tot mai dese din ultima vreme.

Pânda nu a fost zadarnică. În jurul orei 1.00, a fost depistat un bărbat de 47 ani, din Constanţa, care încărcase într-un atelaj hipo aproximativ 500 de kilograme de lucernă cosită, pe care intenţiona să o ducă acasă. Memet S. Nu a fost intimidat de jandarmi, dimpotrivă, el a devenit agresiv, fiind încătuşat cu forţa.

El a spus jandarmilor că a plecat după fiul său, care, împreună cu alţi prieteni vroiau să sustragă furaje de pe terenul Centrului de Cercetări. Întrucât nu l-a mai găsit pe băiat, din cauza întunericului, a confundat terenul centrului cu propria moşie şi, profitând de faptul că lucerna era gata cosită, a încărcat în căruţă cât a putut şi a plecat liniştit spre casă.

„Confuzia“ îl costă acum un dosar penal pentru furt calificat, cercetările urmând a fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Furt lucerna oierie Palas.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite