Constanta: Număr record de căsătorii la Oficiul Stării Civile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florăresele au făcut o afacere bună în aceste zile din vânzarea trandafirilor, iar angajaţii de la Starea Civilă au avut un weekend aglomerat. Un număr de 75 de cupluri au spus DA la Casa Căsătoriilor din Constanţa.

Sâmbătă, mai ales la orele după-amiezii, la Starea Civilă a fost mare agitaţie. Urări de „Casă de piatră“ şi „Copii frumoşi“, multe fotografii, lacrimi de bucurie, tineri emoţionaţi şi copii gălăgioşi, dar şi sute de buchete de flori – aşa poate fi descrisă atmosfera de la Casa Căsătoriilor. Primul weekend de vară a adus un număr triplu de căsătorii la Constanţa. 60 de cupluri au spus DA ieri, iar astăzi 15 perechi şi-au unit destinele.

Mulţi au ales această zi în funcţie de rezervarea făcută la restaurant, alţii pentru că s-au ferit să se căsătorească în mai pentru că se spune că aduce ghinion şi că relaţia nu este trainică. Printre cuplurile care au spus DA s-au numărat şi Simona (26 de ani) şi Dan (27 de ani), care au devenit începând din acest weekend familia Chiricuţă.

Sunt împreună de patru ani şi jumătate, iar nunta o plănuiesc de mai bine de un an. Au ales începutul lunii iunie pentru că au sperat că vor avea parte de o zi cu vreme frumoasă. Şi aşa a fost. A fost o zi bună şi pentru florăresele care şi-au adus marfa lângă Casa Căsătoriilor, în speranţa că invitaţii vor cumpăra buchete pentru tinerii căsătoriţi. Trandafirii au fost cele mai căutate flori.

Fără căsătorii marţea

Vor fi multe căsătorii şi săptămâna viitoare, deşi sâmbăta pică în zi de 13. „Nu s-au gândit că le aduce ghinion. Deja avem multe programări. În schimb, am observat că tinerii se feresc să se căsătorească în zilele de marţi. De când oficiez căsătorii, cred că doar vreo trei cupluri au ales să se căsătorească marţea“, a declarat Rodica Crăciun, şeful Serviciului de Stare Civilă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite