O săptămână la mare, la cinci stele, costă 100 de euro. Vezi aici oferta litoralului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin programul „Litoralul pentru toţi“ o săptămână de concediu la mare, între 1 septembrie şi 15 octombrie, poate costa între 179 şi 549 de lei. Programul începe la data de 1 septembrie şi are ca dată finală estimată 15 octombrie.

Prin program, 40 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral pun la dispoziţie 6.500 de locuri pe serie. Astfel, 40.000 de turişti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse în cele şase serii ale programului.

Prin programul „Litoralul pentru toţi“, şase nopţi de cazare costă 549 de lei la un hotel de cinci stele şi 439 lei la un hotel de patru stele, cu micul dejun inclus. La trei stele, poţi petrece acelaşi sejur cu 379 de lei, cu micul dejun, sau cu 249 lei, fără masă. La două stele, plăteşti 279 de lei, cu micul dejun inclus, sau 209 lei, fără masa de dimineaţă, iar la unităţile de o stea preţul sejurului este de 179 de lei.  

Vezi aici unde te poţi caza pe litoral

Turiştii care cumpără acest pachet primesc şi un voucher ce le permite accesul gratuit la trei dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de Artă Populară.

Biletele au fost puse în vânzare în agenţiile de turism începând din 19 august.

Programul a fost lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi Patronatul ANAT, care au semnat un protocol de colaborare pentru unificarea programelor „O săptămână la mare” şi „Litoralul pentru toţi”. Potrivit protocolului, se vor utiliza aceleaşi tarife şi comisioane în vederea facilitării promovării şi vânzării acestor programe către publicul larg.

Vezi aici cum poţi petrece o săptămână la mare cu numai 200 de lei

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite