O poliţistă comunitară a încercat să se sinucidă, după ce i s-a cerut demisia de onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O anagajată a Poliţiei Comunitare din Valu lui Traian nu a primit bine reproşurile edilului comunei cu privire la prieteniile sale cu persoanele certate cu legea.

În urma unei şedinţe, în care a fost analizat fiecare departament al primăriei Valu lu Traian, a venit şi rândul Poliţiei Comunitare. „Le-am spus că nu sunt mulţumit de activitatea lor şi că primesc plângeri şi din partea cetăţenilor. În ceea ce o priveşte pe această doamnă, i-am spus: «Tu, personal, pare că ai fi apropiată de prea mulţi infractori şi ai face bine să-şi bagi minţile în cap. Frumos ar fi să-ţi dai demisia de onoare»“, spune Florin Mitroi. El spune că afirmaţia sa nu a fost una gratuită, ci avea semnale că în locuinţa femeii au ajuns şi persoane care ulterior au intrat la puşcărie.

Atunci, Viorica Stemate, în vârstă de 35 de ani, s-a ridicat brusc de pe scaun şi a început să vocifereze. Şi-a scris pe loc demisia şi a aruncat-o în faţa primarului, împreună cu cheile de la primărie. „Astfel de manifestări ale sale ne sunt cunoscute“, a mai spus edilul.

Ulterior femeia a sunat la 112 şi a spus că a înghiţit mai multe pastile, ea fiind preluată de un echipaj al ambulanţei şi dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite