O pacientă a Secţiei de Neuropsihiatrie Palazu Mare a murit în condiţii misterioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie internată la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa a fost găsită moartă, ieri, în lacul Siutghiol. Conducerea unităţii medicale spune că vina pentru cele petrecute nu este a personalului.

Adriana Buzea (39 de ani) a dispărut din incinta Secţiei în jurul orei 17.20. Cadrele medicale au sesizat imediat Poliţia şi familia pacientei. O jumătate de oră mai târziu, cadavrul femeii a fost văzut de un pescar, plutind în apele lacului Siutghiol. Femeia îşi aşezase hainele pe mal şi se aruncase în apă dezbrăcată. Anchetatorii nu ştiu dacă femeia a vrut să se sinucidă sau pur şi simplu a vrut să facă o baie şi s-a înecat.

Cazul este anchetat de poliţişti. Managerul spitalului, Dan Căpăţână, a spus că personalul medical nu poate fi făcut responsabil, cu toate că nu e primul caz de acest gen. „Au anunţat Poliţia imediat ce au constatat dispariţia pacientei. Ea nu făcea parte din categoria celor care nu aveau voie să iasă din secţie. Zona de lângă lac este împrejmuită cu un gard, însă oricine poate să-l sală. Ne gândim la o soluţie“, a precizat managerul. 


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite