Cât costă o nuntă lângă Poliţia Constanţa: 1000 de lei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa şi cel al Serviciului Român de Informaţii (SRI) – Contanţa au răsunat, sâmbătă seara, de ritmuri orientale: era nuntă mare pe strada Patriei, situată la câţiva metri distanţă de instituţie. Poliţiştii au reacţionat aplicând o amendă pentru tulburarea liniştii publice.

Update: Familia care a organizat nunta de sâmbătă seara lângă sediul Poliţiei, a fost amendată pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. „Organizatorul, Onasis Iaşar a fost amendat cu 1000 de lei“, a declarat comisarul Lucian Dinulescu, şeful Secţiei 1 Poliţie.

Peste o sută de nuntaşi au blocat sâmbătă seara strada Patriei, situată chiar lângă sediile IPJ şi SRI Constanţa. Pe o masă de plastic aşezată în mijlocul străzii au fost puse câteva sticle cu alcool, abia destupate pentru trecătorii care merită să fie cinstiţi.

Un manelist a avut grijă de nuntaşii care se înghesuiau să dea dedicaţii mirilor. Atmosfera de sărbătoare este întregită de claxoanele maşinilor. O parte, pentru încurajarea nuntaşilor, o alta, pentru că strada este blocată, iar proprietarii din zonă nu mai pot ajunge la vilele ce s-au înălţat la celălalt capăt al străzii.



Un ţigan mai descurcăreţ s-a încumetat să dirijeze circulaţia în zonă, dar s-a lăsat păgubaş după ce a încurcat mai mulţi şoferi.

Ofiţerii Secţiei 1 de Poliţie spun că s-au autosesizat şi susţin că i-au amendat sâmbătă seară pe nuntaşii care au blocat strada. Cu toate acestea, petrecerea a continuat pe strada Patriei

Zona în care a fost organizată nunta ţigănească este cunoscută constănţenilor care şi-au lăsat maşinile parcate pe strada Patriei. Romii care locuiesc aici obişnuiesc să spele autoturismele parcate în faţa casei lor, iar dacă nu sunt răsplătiţi pentru munca depusă, zgârie portierele maşinilor abia lustruite.



image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite