O minoră din Mangalia şi-a făcut un obicei din a dispărea de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a dispărut din nou în aceeaşi zi în care a fost găsită de poliţişti
Minora a dispărut din nou în aceeaşi zi în care a fost găsită de poliţişti

La 31 mai, în jurul orei 21.30, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi de către o localnică despre faptul că fiica sa, Vasilica Andreea Dobre, de 17 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Oamenii legii spun că minora este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu. Chiar în ziua în care a dispărut, fusese redată familiei după ce fusese descoperită pe raza municipiului Constanţa. Poliţiştii au încredinţat-o mamei sale împreună cu care a ajuns la domiciliul din Mangalia în jurul orei 19.00. După aproximativ o oră, în jurul orei 20.00, minora a plecat din nou în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Fata are 1,60 metri înălţime, constituţie slabă, ten deschis, părul negru, ochii căprui şi cicatrice postoperatorie apendicită.

La data dispariţiei, fata purta fustă din jeans de culoare albastră, bluză albă cu mânecă lungă şi pantofi de culoare roz cu negru.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia Municipiului Mangalia sau Dispeceratul IPJ Constanţa, la telefon 0241.611.364 int. 20005.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite